Tips på inspirerande träningskanaler på Youtube

Har du fastnat och känner att du kör samma övningar och pass allt för ofta? Skulle du behöva någon som pushar dig? För att utvecklas och snabbare komma i form behöver våra kroppar ständigt utmanas. Vi anpassar oss snabbt till en ny träningsform, vikt eller antal repetitioner och hamnar på en platå där träningen inte ger samma resultat.

Youtube är en outtömlig källa till inspiration och matnyttig information. Här finns massor av träningsprofiler med egna kanaler och som ständigt matar ut nya övningar och tips. Har du inte redan spanat in utbudet så är min varmaste rekommendation att genast ge dig ut och botanisera, så kommer träningssuget garanterat. För att hjälpa dig på traven har vi här listat några bra kanaler som du kan spana in. Vi börjar med tre svenska träningsprofiler.
Och du, glöm inte att prenumerera på kanalen du gillar, så missar du inget pass.


Lovisa "Lofsan" Sandström
Lovisa är kanske mest känd från TV4 där hon är träningsexpert. Hon driver även en träningsblogg, skiver artiklar och har en egen Youtubekanal med massor av bra övningar, träningstips men även tester av olika produkter.
Kolla in kanalen här och prenumerera!

Lofsan träningstips


Ida Warg
Ida har en kanal med över 155 000 prenumeranter. Hon vloggar och skönet, träning och hälsa och postar minst 4 videos i veckan. En av Idas spellistor är inriktad på träningstips och övningar, vilka är riktigt bra och som du kan använda hemma.
Du hittar direkt till listan via den här länken. Gå in och prenumerera.

 

Sandra Friberg
Sandra har själv gjort en inspirerande komma-i-form-resa och på hennes kanal hittar du massor av superbra övningar som du kan använda hemma, både med och utan redskap. Vi gillar verkligen den kreativa mage/benövningen med hjälp av en Bobby Car! :) 
Spana in hennes kanal och prenumerera!

sandra friberg tränar med miniband

Natalie Jill
Natalie är Fitness-tränare och licensierad nutritionist. På hennes populära kanal, Natalie Jill Fitness, finns mängder med övningar och tips när det gäller träning, kost och hälsa. Varje tisdag lägger hon upp nya filmer.
Natalie Jill Fitness.

Natalie Jill hemmaträning 

XHIT Daily
Med nästa 3 miljoner prenumeranter är detta en av de mest kända kanalerna. Välj bland massor av övningar med olika tränare. Träna hela kroppen eller fokusera på vissa muskler. Det finns både korta intensiva pass till lite längre, välj som du vill och efter så mycket tid du har för ditt pass. Gå in och kolla direkt!
XHIT Daily

XHIT hemmaträning

 

Har du tips på fler bra träningkanaler på Youtube, tipsa oss gärna! 
Kontakt

 

button träna med miniband