Övningar för träningsband med på köpet!

Allt började med ett meddelande från en kund.

”När jag tränar utomhus kan jag inte ha med mig mobilen. Jag önskar därför att det fanns en PDF med övningar för miniband som jag kan skriva ut och använda när jag tränar.”

Hmm… självklart ska vi ta fram en PDF med olika övningar blev vårt direkta svar och vi satte igång! Efter hand växte översikten till en mer utförlig steg-för-steg guide.

Vi saknade länge även ett bra sätt att lyfta fram våra fantastiska ambassadörer, något som blev nästa självklara del att ha med i guiden och ett digitalt magasin började växa fram.

Numer har magasinet vuxit och innehåller förutom övningar för miniband även övningar för långa band som Powerband, Flexband och träningsband med handtag (tube bands). Dessutom tips och guider kring skötsel, hantering och val av träningsband. Alla övningar finns även som en översikt i A4-format och enkelt kan skrivas ut.

Hemmafys digitala magasin med övningar

Det digitala magasinet ingår helt utan extra kostnad när du köper valfri produkt från Hemmafys. Självklart kan du även köpa den separat om du redan har band eller bara vill ha lite inspiration för att se om träningsband passar in i din träning.

Kundmailet blev startskottet till ett helt magasin som nu innehåller 35 sidor och hela 42 olika övningar. Kanske har du tips och idéer kring vad du vill se i ett digitalt magasin. I så fall är du varmt välkommen att skicka in förslag. Kanske kommer din idé med i nästa version. Som tack bjuder vi dig då självklart på ett nummer helt gratis. 

Magasinet hittar du här.
Idéer och förslag kan du skicka in här.

Tjej som läser Hemmafys magasin på en iPad